Bharat Sports – All the Latest Sports News, Scores, and Live Streaming

bharatsports

Tovább szigorították a Nemzeti Atlétikai Központ területére vonatkozó közlekedési szabályokat a szervezők a budapesti atlétikai világbajnokságon történt csütörtöki koccanásos baleset után.

Az ütközés pillanata


„Szigorú szabályok vonatkoznak a közlekedésre a Nemzeti Atlétikai Központ területén. A versenyzőket 26 elektromos autó szállítja, amelyek több ezer kilométert tettek már meg a világbajnokság kezdete óta. A koccanásban érintett jármű sofőrjét két nap pihenőre küldték, a közlekedési szabályokat pedig tovább szigorította a szervezőbizottság”
– áll a szervezők közleményében, amelyben jelezték, az eddigi 19 km/órás sebességhatárt 15-re csökkentették, az útvonalakon pedig fizikai elválasztást építenek ki a sávok közé. A kereszteződésekben péntek hajnaltól forgalomirányítók segítenek.

A koccanásos baleset csütörtök este történt. Az egyik elektromos kiskocsin versenyzők utaztak, akik ezután mindannyian rajthoz álltak. Egy sportolót az egészségügyi stáb megvizsgált, majd ő is részt vett a 200 méter elődöntőjének utolsó futamában. A másik járműben utazó egyik segítő horzsolásos sérülést szenvedett. A szervezőbizottság sajnálatát fejezte ki az eset miatt.

AZ ESET VIDEÓN

@LylesNoah Noah Lyles #Budapest2023 pic.twitter.com/NnBFb0zNmg

— Harry AusWien (@Harry_AusWien) August 24, 2023

Ezek is érdekelhetnek

Népszerű cikkek

2023.08.24 16:59:50

Atlétika
nemzetisport.hu

Kovács Ferenc Soma az idei legjobbját futotta a férfi 5000 méter selejtezőjében. Bol is győzött.

2023.08.23 23:01:20

Atlétika
nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Több világverseny helyszíni tapasztalatával a birtokomban mindig is hirdettem, hogy az atlétika mennyire más világ, más miliő, mint a sportágak többsége, a budapesti azonban új szintre emelte az atléták produkciója iránti tiszteletet. Talán azért, mert valamelyik ágát szinte mindannyian kipróbáltuk legalább egyszer, lévén szó az emberi mozgás alapvető elemeiről, lásd futás, ugrás, dobás.

2023.08.22 16:13:44

Atlétika
nemzetisport.hu

Férfi 400-on kiesett az olimpiai bajnok, a világcsúcstartó meg épphogy továbbjutott.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *